Foute ipTV is het aanbieden van vele TV-, Series- en VOD zenders van binnen- en buitenland buiten de gangbare providers om. Dus bij een officiële provider, -neem bijvoorbeeld Canal Digitaal-, wordt door hen 1 abonnement afgenomen en gedeeld via een internet-server over duizenden gebruikers. Zo hebben ze in hun datacenter vele servers staan en bedienen zij meer dan een miljoen z.g. abonnees. 

In de maand mei 2023 is één van de grootste illegale ipTV providers ontmanteld in hun datacenter in Den Helder. Het aanbieden in deze vorm van ipTV is in Nederland strafbaar, dat heeft een rechter een paar jaar geleden beslist.  Je kunt van zo’n ipTV provider ook z.g. dealer worden als je daar meerdere klanten voor zou hebben. Dan krijg je een Portal en koop je via Euro’s bij hen credits, dus eerst vooruit betalen voordat je iets verkoopt.

Omdat de pakkans van andere illegale ipTV providers nu wat groter is geworden loopt iedereen hierdoor risico. En wist u dat als ze een ipTV provider kunnen traceren, kunnen ze ook u eenvoudig traceren via uw IP adres en zeker als u geen VPN heeft, geplaatst voor- of in uw internet router. Nu zal dat in Spanje niet zo’n vaart lopen omdat het hier nog niet “echt” verboden is.

De iCT-Dokter heeft naar een goede oplossing gezocht en heeft deze inmiddels gevonden en wonder boven wonder de prijzen via de officiële kanalen zijn erg meegevallen.

NLZiet biedt circa 40 kanalen aan op een jaarabonnement voor slechts € 7,90 per maand en voor het extra pakket met 10 kanalen meer, dus 50, slechts € 8,95 per maand.  Dus waarom illegaal als het legaal kan? Ja, nu zult u zeggen maar 50 kanalen? Eerst hadden wij er 15.000! Maar weest eerlijk, naar hoeveel kanalen kunt u tegelijk kijken? Vindt u 50 te weinig en kijkt u veel sport, dan is er het Canal Digitaal pakket voor slechts € 14,95. En dat is allemaal mogelijk in onze Formuler Media Boxen, alles zonder schotel-antenne! Ook TV Vlaanderen, Ziggo, KPN en Viaplay zijn zonder problemen via het internet mogelijk. De prijzen vallen eigenlijk best wel mee. Streamingdiensten zoals Netflix, Prime, Disney, YouTube zijn allemaal mogelijk in slechts één box! Wij installeren uw box zoals u het wilt met de juiste Apps en providers.

Dus weest verstandig en neem de juiste Formuler box met de juiste en legale provider. U en wij hoeven ons dan geen zorgen meer te maken wanneer de volgende illegale provider uit de lucht wordt gehaald en u weer zonder TV zit.

Laat u door ons goed informeren om met u het juiste samen te stellen.