Tablets

tablet samsung

De Samsung Galaxy Tab3 - maar dan dunner en lichter. Maak nu kennis met de Samsung Galaxy Tab3 Lite! De Galaxy Tab3 Lite beschikt over een 7 inch WSVGA scherm en biedt een ongelofelijke kijkervaring. Met een resolutie van 1024 x 600 pixels geniet je van een haarscherp beeld. De Galaxy Tab3 Lite heeft een 2 megapixel camera met diverse opties. Deel foto’s direct na het schieten met Shoot & Share. Met Smile Shot maak je automatisch een foto zodra je lacht. Op deze manier sta je altijd vrolijk op de foto. Leg je favoriete landschappen compleet vast met Panorama Shot. • Samsung Galaxy Tab3 Lite: dunner en lichter, en biedt een ongelofelijke kijkervaring en haarscherp beeld. Bovendien is dit model voorzien van een echte GPS, dus zeer geschikt voor navigatie op de weg en in het terrein.

De sterke 1,2 GHz Dual Core Processor zorgt voor een naadloze prestatie. Geniet van multitasken zonder haperingen door de krachtige processor. Voer eenvoudig meerdere taken uit. Open bijvoorbeeld twee schermen naast elkaar en maak notities tijdens het lezen van een e-mail of surf op het web tijdens het bekijken van een video. Laad sneller webpagina’s, geniet van de vloeiende weergave van games en speel naadloos video’s af. • 1,2 GHz Dual Core Processor: multitasken zonder haperingen, voer meerdere taken tegelijkertijd uit en geniet van vloeiende weergaven.

Prijs Samsung Tab 3 Lite € 125,-

prijs en levering geheel onder voorbehoud

 

Telefoon Spanje +34 692 788 105 - Telefoon Nederland +31 (0)683 666 771 - E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen en tijden: dinsdag en woensdag van 10-17 uur

www.ict-dokter.nl en www.ict-doctor.eu zijn sponsor van 4x4 España - 4x4 Marokko - Nordic & Hiking

Copyright (c) dé ICT-Dokter 2021. Design by George Leenders